Badminton

I NFS kan både børn og voksne spille badminton.

Find det hold der lige netop passer til dig til venstre i menuen under "Tilmelding til badminton"


 

Historien bag NFS badminton:
NFS badminton er den tidligere idrætsforening GIA der stod for Grundet Idræts- og Aktivitetsforening. I 2013 blev GIA slået sammen med NFS og ændrede navn til NFS badminton.

NFS badminton er en medlemsforening, der bygger på frivillighed. I foreningen er der mulighed for at dyrke fællesskab gennem badminton.

At NFS badminton er en medlemsforening, der bygger på frivillighed betyder, at det er medlemmerne, der driver, træner og er ansvarlige for foreningens aktiviteter.

NFS badminton vil fortsætte som den gjorde, da den hed GIA bruger sine kræfter og midler på, at hjælpe interesserede medlemmer i at starte nye aktiviteter op, og danne nogle gode rammer der støtter aktiviteterne og de engagerede medlemmer.

Hvorfor være medlem af NFS badminton?

Et væsentligt formål for NFS badminton er at skabe netværk, og være en del af et godt socialt fundament for beboerne på Grundet-området samt det øvrige Nørremarken.

Som medlem af NFS badminton har man mulighed for, at være med til at gøre Grundet-området og hele Nørremarken til et godt sted at bo og udvikle sig. NFS badminton - så er det sjovt at være med!

Tilmeld dig badminton
NFS | Nørremarkens Forenede Sportsklubber | Kløvertoften 3, 7100 Vejle | CVR.: 35 27 62 46 | Knr. 1551 113 641 60